Tiger baby
Efter jag fick reda på otrohets skandalen.


KimmyK


Beauty


time fly's byKan ni tänka er att detta kortet togs för fyra år sedan? Jag kan inte smälta att det gått hela fyra år. Tänk er fyra år, fyra somrar, fyra nyårs firanden. Jag hatar att erkänna detta men jag saknar dessa tider otroligt mycket. Detta var skolavslutningen år 2006, året vi gick ut nian och skulle börja gymnasiet.

The sun is leaving us


Lets go back to the old K.W


Through the wireJesus Walks


Glöm inte att rösta!Imorgon gäller det. Jag och mina vänner drar oss mot stan imorgon för att rösta. Rösta på det som känns bäst och gör det på det parti med frågor och svar kring allt i samhället här i Sverige. För fyra år sedan så tog Moderaterna över Sveriges regering och förstörde nästan allt som Socialdemokraterna byggt upp på flera år. Samhället var så mycket mer öppna och vänligare då till skillnad från de fyra åren som gått. Allt har blivit dyrare. Förr kostade en avgift in till A-kassan runt två hundra och idag ligger det runt fyra. Arbetslösheten har ökat enormt och framförallt i Skåne där mer än 24 000 mist sina jobb och är idag arbetslösa. Gör ett bra och rätt val!
Utlänningar och anpassning i samhälletBörjar läsa och höra en massor med dynga om att vi utlänningar som bor här i sverige bör anpassa oss till den svenska kulturen osv. Vilket ni svenskar har rätt om till en viss del . Men det jag undrar är vilken del av anpassningen syftar ni på? Detta med att ha den slags friheten där man inte har några specifika normer hemma? gå ut och festa och sen ska kunna komma hem klockan sex på morgonen efter ett one night stand? Eller menar ni att vi ska äta köttbullar, potatis, brunsås och lingon sylt till middag som många svenskar? Eller kanske att bete sig som en svensk?

Hur ni än tar del till det här med anpassning så kommer det automatiskt efter att man bosätter sig någonstans. Man kan inte förvänta sig att ändra kultur, ett sätt att leva efter en natt i sverige. När ni säger "ni borde anpassa er" är det som ni säger "anpassa er eller dra" i utlänningars öron. En nyimporterad tjej i min ålder skulle aldrig fått ha den friheten som jag har, en tjej född i Lidköping 1990, svensk medborgare. ALDRIG. Det kan man inte förvänta sig heller. Anpassningen till samhället kommer av sig själv. Denna tjej kommer att se och lära, detta tar sin tid.

Vi säger att det är du som åker ner till Syrien och tvingas stanna där av något skäl. Hur skulle det kännas om de dagligen snackas om att folk från väst världen måste/bör anpassa er till arabisk kultur? skulle du självmant klätt på dig en burka för att börja anpassa dig? Hur skulle du känna? obekväm och kränkt på något sätt om jag själv får svara på den frågan. Ingen fri vilja alls rättare sagt. Samma här med utlänningar i detta land. Man ska kunna respektera varandras normer, vad för normer det än är man lever vid för stunden.

no dedication"Im still the same while you've changed, is it me or just you and fame?"


Sen när blev människor Gudar?


Är jag också någon slags Gud eller? Helt ärligt, Hur kan man se vissa musiker eller kändisar som Gudar? Vad är det som gör dom till Gudar? Deras musik? deras utseende? Den som ens utser en musiker eller en kändis som Gud har ingen aning om vad beteckningen Gud står för. Kallar man en kändis Gud, hur liten syn har man inte på GUD då? Detta stör mig så grovt. På något sätt så visar de brist på respekt för den riktiga Guden och oss som verkligen tror på han, som skapade människan och skapade jorden. INTE musik som baserats på sex eller våld eller vad fan det nu är. Det jag vill komma fram till är att man aldrig ska missbruka Guds namn. Det finns bara en Gud som befinner sig där uppe och inte är det Beyonce?

Vma's


Det är sjukt på hur många sidor jag letade på för live streaming utav Vma's, men inga funkade inom Sverige förutom två stycken. Den ena varfrån spanska mtv, skit irriterade, man hörde typ deras röster medans dom översatte hela showen på spanska. Jag hann bara se introt tills eminem och Rihannas uppträdande var slut sen så slutade dom sända. Den andra hittade jag preicis i slutet av Vmas, när Kanye precis skulle uppträda. Kan säga att den låten som han uppträdde är Tung. Låten heter "douchbag", i låten sjunger han " Let's make a toast 2 the Douchbags", han refererar till förra vma incidenten då han avbröt Taylor Swift under hennes tacktal, hur han betraktades efteråt osv. Taylor Swifts uppträdande han jag checka på youtube dirr efter och hennes handlade också om incidenten förra året, riktigt smörig låt sjöng hon.


Fashion Police:
Rihanna hade på sig en fluffig vit kjol som började vid midjan och som gick ner till knävecket, en vit topp som täckte brösten. Hennes röda hår va inget att hänga i granen direkt. Det dummaste hon kunde göra var ju att ha ett par kängor till denna outfiten. Blev helt paff när hon kom ut. No fashion sense at all den kvällen.

.
Här kan vi se 2010 Vma's LIVE!

Årets största musik-gala och den sänds inte ens live. Blir så pissed. Tummen ner på det. Men jag har suttit och letat efter några sidor där de eventuellt skulle kunna sända ifrån. Här hittade jag några sidor som ni får klicka på ca klockan 02:00, då all mingel och Red carpet börjar. Om inte det fungerar så klicka klockan 03:00 då själva showen börjar. Får fan inte missa detta, puure entertainment!

Känner på mig att Kanye kmr knäcka alla. Så tung! IM OUT!

http://youraudiofix.com/2010/09/08/mtv-video-music-awards-2010-live-stream/

http://www.authorstream.com/Presentation/aSGuest65619-516187-watch-2010-vma-live-stream-hd-online/

http://ufc-live-stream.typepad.com/blog/2010/09/watch-mtv-vma-awards-2010-live-streammtv-video-music-awards-online.html

http://www.myplick.com/view/eyd95bHEkpO/Watch-2010-MTV-VMA-Awwrds-Live-Stream-Online-HDVärlden just nuJag blir nästan deprimerad när jag läser/ser sakerna som försiggår här i världen. Jag skämms. Vad fan har hänt eller? Det var en aning bättre för ett par år sedan men nu har det verkligen spårat ur totalt. vad jag märker så handlar allting nuförtiden om sex, våld och alkohol. Ingen respekt, varken mot sig själva eller mot sin nästa. Som de brukar säga , " blod är tjockare än vatten" men det påståendet är ju rätt så borta. Människor lägger sig i andras liv och problem. Vissa människor kan inte lita på sina familjer längre (tack gode gud att jag kan). Alla blir horor. Människor ljuger. Är falska. Bryter äktenskapslöften. Utnyttjning to the fullest. Vad jag brukar tänka på är hur dagens 6-10 åringar kommer bli eller hålla på med om 10 år.

Where is the love?Kanye WestKanye
Kanye Kanye. Jag är ett grymt stort fan utav hans musik, hans artisteri är verkligen en på miljonen. I början utav kanyes karriär tyckte jag han var riktigt överskattad, vilket berodde på att jag inte satte mig ner och lyssnade på låtarna i hans album osv. Jag satt nyligen och gjorde detta, måste bara säga att killen är ett geni. Jag tror nog jag satt i tre hela timmar och bara lyssnade på hans verk. Om inte texten är bra i hans låtar så är det beaten, är det inte beaten så är det texten. Vilket betyder att det finns ingen dålig låt med Kanye west. Han levererar i varje låt, gör dig aldrig besviken.

Go kanye.


"Never gave in, never gave up
Im the only thing Im afraid of."New Rihanna!

Mindre än ett år sedan släppte hon sitt album Rated R och hon är redan tillbaka med ett nytt. På förra albumet hade hon ett mer dark sound, men nu är hon tillbaka med ett mer dance pop sound. En uppföljare på Good girl gone bad albumet kan man säga. Känner på mig att den kommer att bli en club-banger Den första singeln heter Only girl (in the world), Lyssna på singeln från det nya albumet här!


My baby

"Haters are my biggest motivation"

"Thank you haters for the promo"

"Back then it was weed, girls, and basketball...now its greed, hurt, and alcohol...but love never dies"

"If its good, it's wonderful, if it's bad, it's experience...no regrets."

"I'll take character over reputation...your character is what you really are, while your reputation is merely what others think you are."


En macbook?En Macbook dator från Apple skulle ha suttit bra för mig känner jag. Den bärbara jag använder idag är ifrån HP och är inte världens bästa direkt, seg som gelé. Tar på sig 20 år för att öppna papperskorgen. Äh inget för mig. Har hört att den har ett bra musikprogram också. Plus att ska man ut och plugga så är ju inte en fattig HP så passande. Vad tycker ni?
HumanityJag är så sjukt trött - på allt.
Är så trött på att allt ska gå dåligt. Vänner man inte kan lita på, nära som inte förstår, människor som inte tänker sig för. Folk som leker änglar men i själva verket är rena satan. Mänskligheten överhuvudtaget börjar göra mig illamående känner jag. Pessimist? I guess I fucking am och jag har mina anledningar till det. Har inte upplevt och sett någonting här i livet som fått mig häpnadsväckt på ett positivt sätt. Allt är drama. Tv, Internet, ute, hemma, i världen till och med fucking skolan. Kan ni tänka er? När fan får detta ett slut? människor är arroganta mot deras nästa, vad får vi ut utav det? Vad är konsekvensen till arrogans mot din nästa? mår du själv bättre? jag kan garantera att detta kommer förr eller senare få dig att må piss. Det finns tillfällen där jag bara sitter och tänker: "Är det kanske fel på mig?"  Helt ärligt så vet jag inte längre. Mänskligeheten i sig, är så äckligt självgod och självisk att jag vill spy.

good damn quote"If you don't believe in yourself then why should anyone else?"
- Tygathe differenceDet finns inget mer irriterande än männikor som är falska och som på något sätt försäger sig om det. Det har många gånger hänt att jag sitter och till exempel pratar om något/någon med människor också säger denna personen; "Jag försöker/försökte bara vara snäll mot henne/honom." Detta inträffar ofta och gör mig irriterad, för att det första: Hur kan du försöka vara snäll, när det i själva verket är någonting du inte är. För det andra; Det finns en uppenbar skillnad mellan att försöka vara god och att vara god. Denna person som "försöker att vara snäll" kan lika gärna säga "Jag är falsk", jag ser verkligen ingen skillnad i detta fall. Det är nästan sjukt hur man kan se igenom vissa människor genom en enda mening.

Det finns hur många människor som helst jag tycker spelar och har en grym fasad, men kom ihåg att en människa inte fejka hur länge som helst. Ditt riktiga jag kommer fram förr eller senare.

There is a difference


Quotes"Se inte på dina problem som en ursäkt för att inte lyckas, se dina problem som en motivation till att lyckas"


Kanye West, Charlie Wilson and BeyonceSom ni kanske redan vet så är Kanye West tillbaka med ett nytt album som släpps snart. Här är en låt som han gav ut på twitter för ett smakprov för sina fans. En bra kollabration men låten tycker jag inte är all that, inget man förväntade sig av Kanye, Beyonce och Charlie Wilson. Tycker låten är lite gammal gospel/rnb inspirerat vilket jag älskar, men denna stämplar jag som OK. Lyssna och döm själva.
Jag sjunger

Tänkte bjuda lite på mig själv denna kväll med ett klipp på när jag sjunger. Från och med idag så tänkte jag börja ladda upp klipp på när jag sjunger, och hur ofta detta kommer att ske är inte bestämt, men vi börjar med denna. Så kommentera gärna och sorry för att jag glömde texten mitt i sjungandet, var för trött för att ta om.

Take a bow med rihanna.RSS 2.0